22-11-2017 en del af Svanerejser.dk
Velkommen til Caribien-rejser.dk
- en del af Svane Rejser -

Her på siden er en hurtig præsentation af vores rejser til Caribien

 

plage de la Caravelle à Sainte-Anne Cuba - Varadero Strand

Kort om Caribien

Caribien er et af de smukkeste steder at besøge. Efter en rejse til Caribien, kan man ikke vente med at komme tilbage. Det turkisblå og grønne vand med de hvide, bløde sandstrande skriger på, at du skal lægge dig ned og nyde det hele. Duften, lydene og den flotte natur. Havet byder på meget mere end den smukke farve. Neden under overfladen findes der et utal af forskellige fisk og koraller, i alverdens farver, som bare venter på at blive udforsket. Om det er dykning eller snorkling, er det et "besøg" værd.

Rejser til Caribien 

Udover det lækre hav, er naturen på Caribiens mange øer noget for sig. Her er vulkaner, bjerge, naturreservater og masser af dyreliv. Den frodige natur byder på jungler med mulighed for at vandre, både på landjorden og oppe i træerne. Efter en sådan tur, kan man bade i kølige og friske kilder, med lyden af eksotiske fugle i baggrunden, eller måske et vandfald. Caribiens øer er alle forskellige, men den caribiske stemning er at finde alle vegne. Lyden af calypso eller salsa, skaber en skøn feriestemning. Udover stemning og smukke syn, har Caribien også en lækker madkultur. Frisk frugt, frisk fisk og skaldyr, samt blandede krydderier, er bare noget af det Caribien byder på.

Nyd en eksotisk drink i skyggen af en palme, mens du læner dig tilbage og nyder udsigten til havet. Caribien er ikke kun hvide strande og lækkert vand. Kultur og historie er her masser af. Christopher Columbus har opdaget en stor del af Caribien, og gennem tiderne har englændere, spaniere, hollændere, franskmænd og danskere haft kolonier på de forskellige øer, nogle af dem tilhører endda stadig lande i Europa. Med så mange koloniseringer har hver ø en spændende historie at byde på. I Dansk Vestindien kan man besøge de gamle sukkermøller, og den danske historie sniger sig også ind i mange af gadernes navne.


Ø-hop i Caribien

Drømmer du om ø-hop i Caribien? Når du alligevel har rejst den lange vej til Caribien er det oplagt at kombinere 2 eller flere af de smukke paradisøer med hver sin unikke kultur. Hver ø har sin charme, natur og kultur. Vi har sammensat nogle rejsekombinationer som giver både store oplevelser og tid til afslapning ved de caribiske strande.

Læs mere om øhop i Caribien her.


Destinationer:


Divi Beach View

Aruba

Sommerfuglefarme, vragdykning og det oprindelige caribiske folks tegninger, er bare nogle af de ting, man har mulighed for at opleve på en af ABC-øerne. Aruba har nogle af Caribiens reneste og attraktiveste strande. Er du til indendørs aktiviteter kan du også besøge museer og en guldmineruin.

Læs mere om Aruba herBarbados - Hotel Coconut Court Beach Resort stranden

Barbados

130km hvide, skønne sandstrande er at finde på denne paradisø. Udover strande er Barbados et godt sted at shoppe, med 1600 butikker, toldfrie endda. Læn dig tilbage og nyd ren afslapning med en lækker drink i hånden, nede i vandkanten. 

Læs mere her om Barbados5.jpg

Cuba

Cuba er et land med mange kontraster, en skøn natur og masser af oplevelser. Fra hyggelige, små koloniale byer til lækre, kridhvide sandstrande og turkist vand. Gamle amerikanerbiler og hestevogne deler pladsen på de små veje. Det er landet hvor de cubanske cigarer kommer fra, og den gode rom Havana Club. Nyd det afslappede liv med dage på stranden og dage med historisk kultur og få et indblik i den cubanske levevej.

Læs mere om Cuba her!7.jpg

Curacao

Små og intime strande er at finde på den sidste af ABC-øerne i De Hollandske Antiller. Her kan du tage på delfinakademi og lære om de fantastiske væsener. Desuden kan du svømme, lege og trænne dem i deres naturlige lagune, hvor du bl.a. kan dykke.

Læs mere om Curacao herSt. Thomas Trapper

Dansk Vestindien

På disse fantastiske øer, oplever man en blanding af tropisk Caribien med hvide strande og dansk historie. Besøg sukkerplantager, shopping og nogle af verdens smukkeste strande, og oplev en caribisk stemning og hengiv dig til ølivet. Dansk Vestindien består af øerne St. Thomas, St. Croix og St. John, alle med hver deres personlighed.

Læs mere  om Dansk Vestindien her


Den Domikanske - Punta Cana - Solnedgang

Den Dominikanske Republik

Lækre strande og et skønt folkeliv. Disse to ting kombinerer denne utrolige destination godt. Her er et skønt klima og en god stemning. Besøg Santo Domingo, landets hovedstad, og oplev hvordan Afrika og Europa er blandet sammen til denne befolkning.

Læs mere om Den Dominikanske Repuplik herSaint Lucia Smugglers - Strand

Saint Lucia

Øen er frodig og behagelig at befinde sig på. Her er uspoleret regnskov, bjerge og vandfald. Østkysten præges af høje bølger og er mere barsk, hvor Vestkysten har dejlige strande med lækkert vand. Denne ø har ikke så mange hoteller, da den barske natur, har gjort det svært at bygge. Dette er kun godt, da det giver en mere intim, lokal og autentisk stemning.

Læs mere om Saint Lucia her!c.jpg

Saint Martin / St. Maarten

En lille bid af både Frankrig og Holland er at finde i dette paradis. Øen er del op i to, og hver side er præget af de to europæiske kulturer. Saint Martin er fransk, Sint Maarten er hollandsk. Begge dele har en skøn natur og en spændende kultur og historie. På den den ene side kun, eller afprøv begge sider af denne utrolige ø.

Læs mere om Saint Martin her!d.jpg

Tobago

Tobago er den sydligste ø i Caribien, og en del af Trinidad og Tobago. Vil du opleve en del af den lokale kultur, kan du tage ud og se et gedeløb eller krabbeløb, som beboerne tager meget seriøst. På Tobago finder du også dejlige strande, og ikke langt fra øen ligger Venezuela, som er et besøg værd.

Læs mere om Tobago her!


Den Domikanske - Punta Cana - Frugtbod last2.jpg last3.jpg


Vil du vide mere om Svane Rejsers destinationer i Caribien - klik her for at læse mere om vores spændende rejser i Caribien